Högfrekventa vs lågfrekventa vibrationer?

Högfrekventa vs lågfrekventa vibrationer?

Har du någonsin upplevt en bedövande känsla efter att ha använt en vibrerande sexleksak? Vad innebär lågfrekventa respektive högfrekventa vibrationer? Låt oss hjälpa dig att förstå skillnaden...

Högfrekventa = surrande och "lätta"
De allra flesta vibratorer på maknaden idag avger högfrekventa vibrationer. Framförallt de "billigare" vibratorerna på marknaden tenderar att ha motorer som producerar högfrekventa och livliga vibrationer. Dessa surrande vibrationer har en tendens att kännas mer ytliga, de stannar på huden och stimulerar inte så många nervändar och kan efter en längre stunds användning leta till den oönskade bedövande känslan som många ibland beskriver.

Lågfrekventa = mullrande och djupa
En lågfrekvent vibrator utger istället mer mullrande vibrationer. Dessa vibratorer upplevs oftast, och med stor bemärkelse annorlunda jämfört med de surrande vibrationerna. Ju mer lågfrekventa vibrationer, desto lägre brus och djupa vibrationer som stimulerar fler nervändar och nöjespunkter.

Det allra lättaste sättet att förstå skillnaden på är genom att jämföra surret från en eltandborste med det som kommer från en bashögtalare. En eltandborste uppnår ca 10 000 Hz (högfrekvens) medans en bashögtalare fungerar normalt vid 100-200 Hz (lågfrekvens).

De lågfrekventa vibratorerna som hetlek erbjuder är från varumärket Je Joue och deras produkter vibrerar med väldigt låg frekvens (mellan 45-180 Hz) och tränger verkligen igenom och stimulerar med mullrande vibrationer.

Vilken typ av vibrationer är bäst?
Det finns ingenting som kan utesluta det andra eller peka på att någon typ av vibrationer är bättre än de andra då detta är en ytters individuell upplevelse som du får utforska.

En "normal" högfrekvent vibrator burkar vara en toppen nybörjarvibrator som dessutom finns i lägre prisklassen. Men känner du att du suktar efter djupare vibrationer eller vill testa på något nytt, så kan vi varmt rekommendera dig att testa en lågfrekvent vibrator och uppleva skillnaden själv.

Denna veckan erbjuder vi dessutom 20% på allt från vårat lyxiga varumärke Je Joue som erbjuder högkvalitativa och lågfrekventa vibratorerna i flera modeller. Ange rabattkoden: JEJOUE i kassan för att ta del av rabatten.

 


Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.