Novell: Älskaren. - Mademoiselle M

Novell: Älskaren. - Mademoiselle M

Författare: Mademoiselle M.

Så fort han hade släppt in mig genom dörren satte han sig på knä och började knäppa upp spännena i mina högklackade sandaletter. En rutin som han hade infört och som jag hade kommit att älska. Det fanns någonting otroligt erotiskt i det hela.

Hans breda händer arbetade smidigt, där den ena höll om min vad samtidigt som den andra tog av mig skon med en kontrollerad rörelse. Han upprepade sedan samma sak med andra skon innan han mötte min blick med ett pojkaktigt snett leende. Han såg ut som en riktig buse. Blicken i hans havsblå ögon erkände att det var precis vad han var.

Jag drog handen genom det mörkbruna håret med sina gråa strån, ryckte lite lekande i det. ”Hej”.

Som svar lyfte han en liten bit på min klännings nederkant och placerade en kyss på sidan av mitt lår, strax ovanför mitt knä. Jag skrattade till mjukt av upphetsning, kände blodet pulsera i mitt underliv. Han var en fantastisk älskare, lyssnade och tog in alla signaler. Varje stön fick honom att utforska närmare. Varje rörelse fick honom att göra om samma sak han precis hade gjort. För mig som var både väldigt kittlig och känslig var det en plåga av njutning.

”Hur är det?” Mumlade jag, tyckte att vi hade tid att prata litegrann. Hans hand vandrade uppåt baksidan av mitt lår samtidigt som han placerade fler mjuka kyssar på sidan. Hans huvud skulle snart försvinna in under min klänningskjol.

”Mhmm.”

Han tyckte visst inte vi skulle småprata.
”Är du upptagen?” Skrattade jag och drog ännu en gång i hans hår.

”Mhmm.”

Hans kyssar skulle snart vara framme vid min troskant och känna av min upphetsning. De hade varit fuktiga hela vägen till hans hus, kanske till och med redan när han hade frågat om jag ville komma förbi idag. Minnena av vad han hade gjort gångerna innan, hur han hade fått mig att gråta och ropa hans namn när han äntligen hade tillåtit att jag kom.

Känslan av hans tänder som försiktigt bet i mina känsligaste delar fick mig att hoppa till och ta tag i dörrkarmen, vilket fick honom att titta upp mot mig med ett enormt smil på läpparna. Han ställde sig upp, ett huvud längre än mig och la sin hand om min nacke innan han äntligen kysste mig. Djupt och fullt med hängivenhet. Hans fylliga läppar vittnade om att jag skulle få allt det jag bad om. Min tunga mötte hans och mina händer letade sig upp under hans tröja. De där fasta musklerna hade skrämt mig första gången vi setts. Jag älskade mina kurvor, mina stora bröst och långa ben som slutade i en helt okej rumpa, men när jag hade sett den där grekiska guden framför mig hade jag plötsligt blivit osäker. Gillade han vad han såg?

Hans bröstvårtor var hårda och jag drog lite i dem, något som fick honom att släppa ut ett mörkt darrande stön mot min mun, så jag tog tillfället i akt och bet honom i underläppen. Kanske lite hårdare än vad jag hade avsett, men vid det här laget var jag så kåt att jag hade kunnat kasta honom på golvet, slita av hans byxor och sätta mig på hans hårda kuk. Den där perfekta stora kuken som skulle fylla mig till bredden. Jag drog av honom hans tröja, slängde den på golvet någonstans bakom oss och lät mina vassa naglar riva hans rygg innan jag började fingra med hans bälte.

”Har vi bråttom idag?” Frågade han med sin djupa stämma, fylld med skratt.

Hans händer som hittills hade hållit om min nacke och hals flyttade sig nu och smekte mitt nyckelben. Han lät sin mun följa efter. Fjäderlätta kyssar fortsatte upp mot min hals. Där övergick han till lätta bett.

”Ja” svarade jag och lyckades knäppa upp spännet och dra ner blixtlåset i hans gylf innan han helt sonika vände mig om så att jag stod med ryggen mot honom.

Hans ena hand letade sig upp mot min urringning medan hans andra hand samlade upp mitt utsläppta hår och lade det över vänster axel innan han började knäppa upp knapparna i min klänning. Uppifrån och ned. En kyss på sidan av halsen för varje liten knapp. Jag hade valt just denna klänning idag eftersom den innebar en del jobb för hans del, kunde inte låta bli att ändå jävlas lite med honom.

”Det här gjorde du med flit, eller hur?" morrade han som att han hade läst mina tankar, och fick mig att skaka till av skratt. "Det ska du allt få för.”
Hans mun sökte sig till min nacke och bet mig hårt.

”Aj!” utropade jag skrattandes och slog honom på låret med knuten näve, innan jag sökte min väg mot hans öppnade gylf. Jag ville känna honom, hålla hans hårdhet i min hand, men hans händer som kupade om mina bröst fick mig att tappa fattningen. Jag tog hans ena hand och la den mot min hals, älskade att känna mig begränsad, och la sedan huvudet mot hans bröst med min hand över hans. Mitt stön blandades med hans djupa andetag. Jag drog klänningen över axlarna och den föll som en svepande gardin från min kropp ned till golvet, där den la sig i en hög runt mina fötter.

”Leah” viskade han i mitt öra och bet i min örsnibb medan han drog ena behå-kupan åt sidan och började smeka mitt bröst. Han höll bestämt i det, klämde på mina hårda bröstvårtor och masserade min varma tunga hud tills jag släppte fram ett stön mot trycket av hans hand om min hals. Jag vred mig loss från hans grepp och vände mig om, drog ned hans huvud mot mina läppar och mötte honom i en hungrig kyss. Han smakade så mycket man. Mörkt, mystiskt och passionerat. Våra händer smekte varandras kroppar överallt där vi kom åt.

”Jag vill smaka på dig” viskade jag mot hans läppar och lät läpparna strö kyssar över håret på hans bröstkorg.

Mina händer letade sig ned mot hans öppna byxor och mötte känslig hud. Jag älskade faktumet att han aldrig hade kalsonger på sig. Långsamt drog jag ned byxorna över hans höfter, satte mig på knä och lät min tunga möta hans erektion. Ett långsamt slick från roten till toppen fick honom att släppa ut ett djupt stön och samla upp mitt hår i hans händer. 
Jag kupade ena handen om hans tunga pung och drog den andra några gånger över hans kuk. Försatsen glimmade till på ollonet och jag lät ett finger fördela den innan jag slickade mig om läpparna och placerade dem över hans topp. Mjukt och försiktigt lekte jag med tungan runt honom och lät honom komma längre in. Jag visste att han gillade när jag lekte med honom långsamt, och jag fick bekräftelse på hans njutning när han morrade djupt.

”Har jag sagt att du är väldigt bra på det här?” Stönade han och skrattade till lite.

Jag tittade upp mot honom med ett hårt grepp om hans kuk, mötte hans blåa blick full av begär och log tjuvaktigt innan jag tog honom i munnen igen. Den här gången lät jag handen runka hans rot medan mina läppar och min tunga smekte toppen. Jag släppte pungen och kramade istället hans ena skinka.

”Långsamt babe. Långsamt” viskade han.
”Ja” viskade jag tillbaka och lät hela hans kuk fylla min mun till bristningsgränsen.

Jag hade alltid älskat känslan av en kuk djupt inne i min mun, det gav mig upphetsning av att ha den makten över en människa.
Bestämt ändrade jag tempo, gick från att suga av honom långsamt till att öka takten för att få honom ur balans. Jag ville att han nästintill skulle komma, men han drog sig ur mig med en blandning av ett skratt och ett stön och vände upp mitt huvud med sina händer. Jag klämde om hans starka muskulösa lår och log med stängda ögonlock mot honom, något som fick honom att skratta och dra upp mig från golvet. Hans händer smekte min midja medan hans läppar kysste mina, och jag höll om hans starka breda axlar med ett skratt när han placerade händerna på mina höfter och lyfte upp mig runt sin midja. Skägget kittlade mot mitt nyckelben medan han bar in mig i sitt vardagsrum och satte ned oss på soffan. Våra hungriga tungor mötte varandras och han knäppte upp spännet på min behå, slängde iväg den och nafsade mig i underläppen. Vi stannade upp några sekunder och mötte varandras blick under kåta andetag innan han satte en hand om min ländrygg och började kyssa mina bröst, mån om att de skulle få lika många var. Jag krökte ryggen bakåt av njutning och drog handen genom hans hår. Min andra hand satte jag bakom mig på hans lår för att få stöd. Kyssarna blev till sugande slick och jag stönade djupt av vällust. Mitt underliv bultade hårt och jag kände hans hårda erektion nudda mina trosor.

Plötsligt slutade han och sköt min kropp en bit längre ut på sina ben. Han placerade en bestämd hand på mitt lår och lät sina andra hand långsamt smeka sig fram till min troskant, fram och tillbaka innan jag kände ovansidan på hans tumme kittla mina våta trosor. Jag slöt ögonlocken, lutade huvudet bakåt och bet mig i läppen av upphetsning. Han lyfte än en gång upp mig och gick in i sovrummet istället, släppte ned mig på mörkgröna sängkläder och placerade sig själv ovanpå mig, kysste mig först på munnen och halsen innan han sedan fortsatte nedåt medan han höll mig om höfterna. Nyckelbenet, mellan brösten, midjan, magen. Hans skägg skrapade mot min hud och jag försökte fnittrande vrida på mig. När han satte sig upp och drog av mig trosorna vände jag huvudet på sidan och kollade på honom.

Han var så sjukt sexig. Hans stora biceps spände när han bestämt bände isär mina ben och kysste mina lår, från knäet uppåt. Jag stönade njutningsfullt när han började kyssa det våta och försökte styra hans huvud mot mitt innersta, men han tog bara tag i mina handleder och höll ned dem bredvid mig. Plågsamt sakta tog han sin tid och fick mig att stöna och vrida mig under sin tunga. Han lämnade inte en millimeter okysst och när han ökade takten och släppte mina händer för att kunna slicka min klitoris bättre kände jag hur jag snart skulle komma. Hans fingrar sökte sig till min öppning och trängde in i det våta, bara en liten bit, men friktionen fick mig att lyfta på svanken och röra mig i hans takt. Jag släppte ut mina stön och höll hårt i hans hår och när jag skakande äntligen kom i en vild orgasm lyfte jag hela överkroppen och ropade ut min njutning.

Försiktigt kysste han allt det våta, slickade i sig min orgasm och strök händerna över mina lår. När min andhämtning hade lugnat ned sig kröp han upp och vände på oss så att jag låg ovanpå honom. Våra skratt blandades och jag lät mina naglar riva hans bröstkorg innan jag tog hans fortfarande hårda kuk och lät den tränga in i mig med ett djupt stön. Hans kuk fyllde mig och jag började långsamt röra mig upp och ned, med händerna på hans bröst. Hans händer höll om mina höfter, hjälpte mig att hitta takten och hans ögon glödde. Jag lutade mig framåt, kysste honom och bet honom i nyckelbenet innan vi rumlade runt och jag hamnade på rygg. Hans händer höll om min midja medan han trängde in i mig och ökade takten. Mina händer tog spjärn mot hans mage när han lyfte mina ben och placerade dem om sin hals. Djupet av hans stötar och hans nafsande kyssar på mina ben fick mig att stöna högljutt av vällust.

Det kändes som att det bara var vi, och jag ville ha mer.
Skrattande puttade jag bort honom, tog hans hand och föste honom framför mig ut till hallen. I den långa raden av spegelgarderober glänste våra kroppar. Jag droppade saliv i min hand om la den om hans kuk, runkade honom i takt till hans stön innan han vände mig om och satte mina händer mot en av speglarna och sekunden senare kände jag den brinnande känslan av hans handflata som hade träffat min ena skinka. Jag stönade till och ställde mig på tå.

”Mera” bad jag viskande och sköt ut rumpan mot honom i en båge.

Han var inte sen med att följa order, och han var inte nådig på handen. Först den ena sidan, sedan den andra. Mina flämt ekade i takt med hans slag. Jag kände hans fingrar sära på mina skinkor och glida in i mitt våta sköte innan han på nytt trängde in i mig. Våra stön blandades och takten ökade. Precis när jag trodde att jag skulle kollapsa av ansträngning drog han sig ur mig och lät sin orgasm falla över min rygg med ett hårt stön.

”Helvete” utbrast han. ”Vad gör du med mig kvinna?”

Skrattandes vände jag mig om och kysste honom på halsen. Han var våt av svett och luktade sex. Jag längtade redan till nästa gång.


Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.