Novell: Betraktaren. - Mademoiselle M

Novell: Betraktaren. - Mademoiselle M

Författare: Mademoiselle M.

Jag slöt ögonlocken och lät det ljumma vattnet forsa nerför min nakna kropp. Hårda strålar träffade mina bröstvårtor och eggade dem att resa sig. Försiktigt strök jag händerna över dem, nöp tag i bröstvårtorna och lutade huvudet bakåt. Jag kände lusten kittla till i mellangärdet och lät fingrarna stryka över magen ned mot venusberget. Pekfingret gled lätt in mellan blygdläpparna och fångade upp den våta saften från min kåthet och vattnet den hade blandats med.
Eggad av lust lät jag fingret långsamt massera den lilla knoppen några gånger innan jag skruvade ned duschstrålen, tog den ur sin hållare och höll den mot mitt underliv medan jag särade på blygdläpparna med andra handen. Strålarna träffade genast de rätta punkterna och jag kände hela kroppen darra till. Behovet av att komma så fort som möjligt fick mig att lägga pannan mot glaset i duschens dörr och svanka med ryggen.
Det tog inte lång tid innan jag kände det bekanta och kraftiga pirret av en orgasm sprida sig i kroppen och lämna mig med darriga ben och pulserande sköte. I ögonvrån såg jag samtidigt Adam stå lutad mot handfatet i badrummet.

Hade han sett allt?

Tanken fick mig att rysa till av välbehag. Vetskapen om att någon betraktade mig i intima stunder hade alltid gjort mig upphetsad.

Jag stängde av vattnet.

”Hur länge har du stått där och kollat?” Skrattade jag och virade handduken om kroppen.

”Tillräckligt länge för att bli jävligt kåt. Fan vad du är sexig. Kom hit.”

Hans ögon glödde i det dimmade ljuset när han sträckte sig fram till mig, tog tag i handduken och drog mig mot sig.
Retsamt bet jag mig själv i läppen, något jag visste att han gick igång på, och lutade huvudet uppåt för att möta hans mörka blick.

Jag hade aldrig varit på fysiskt besatt av en människa som jag blivit av Adam. En blick av hans bruna ögon fick mina bröstvårtor att stå rakt ut och mitt underliv att pulsera kraftigt. En enda blick räckte för att jag skulle vilja bli knullad av honom på alla möjliga sätt. Hans breda fingrar som skickligt lockade fram min vilda sida och fick mig att brista ut i gråt av en explosiv orgasm. Hans bestämdhet när han höll ihop mina handleder ovanför mitt huvud och lät sin kuk glida in i mig så djupt att jag flämtade till i njutningsfull smärta.
Eller som nu, när han drog sin tröja över huvudet och lät mig betrakta hans breda bröstkorg. Svarta tatueringar ringlade sig om sidan av hans revben och vidare upp över de vältränade armarna mot ryggen. Piercingen i hans ena bröstvårta glimmade och fick mig att vilja bita i den.

Jag la en hand på hans hårda mage och lät mina läppar möta hans i en djup kyss. Ett djupt läte kom ur hans strupe när han sträckte sig mot mitt hår och lossade på knuten, la en hand om min nacke och pressade sin kropp ännu närmare min, så att jag kunde känna hans hårda stånd trycka mot mitt lår genom både byxor och handduk.
Kyssen fördjupades och våra tungor möttes i en virvel av passion.
Våtheten spred sig mellan benen och bröstvårtorna blev hårda när Adam drog loss handduken och lät den falla i en hög runt mina fötter.
Full av kåthet lät han blicken vandra över min kropp samtidigt som hans händer smekte min varma hud i midjan.
Begäret växte i mig, jag ville känna hans fingrar utforska mitt allra djupaste, jag ville omsluta hans hårda kuk med våta läppar och känna smaken av hans salta försats på min tunga. Jag ville känna den glidande friktionen av hans hårdhet när han trängde in i mig med ett djupt stön.

Med Adam hade det aldrig funnits någon tvekan inför att berätta om mina snuskigaste fantasier. Han älskade att höra dem. Ju snuskigare desto bättre. Ville jag testa något nytt var han mer än gärna på. För första gången kände jag att jag fick utlopp för alla mina drömmar.

Mina kåta tankar fick mig att riva med naglarna över hans rygg och bita honom ovanför höger bröst innan jag drog ned hans ansikte mot mitt och hungrigt mötte hans läppar med mina. Mina händer smekte hans mage och drog försiktigt i hans piercing. Smidigt och förtrollad av lusta knäppte jag upp raden av knappar i hans gylf och fångade upp hans hårda kuk med handen. Den var varm och försatsen glimmade till på det svällda ollonet då jag drog tillbaka förhuden. När jag satte mig ned på knä framför honom och lät tungspetsen löpa över hans skaft stönade han till djupt och la ena handen om mitt huvud. Med våta läppar tog jag honom djupt i munnen och lät tänderna försiktigt riva hans tunna hud. Han smakade helt underbart av kåthet. Driven av hans njutningsfulla stön började jag massera hans kuk fram och tillbaka i långa rörelser medan jag lekte med tungan över hans ollon. Min blick höll fast vid hans medan han andades tungt och våra vibrerande stön blandades.

Med ett plötsligt svep lyfte han upp mig och placerade mig ovanpå tvättmaskinen innan han böjde sig fram och tog min högra bröstvårta i munnen. Hans hårda kyssar fick mig att stöna högt av välbehag och en rysning for genom kroppen. Med stängda ögonlock drog jag handen genom hans rufsiga hår. Ryggen böjdes bakåt när han tog det andra bröstet i handen och rullade bröstvårtan mellan sina fingrar.

”Jag vill smaka på dig” sa han och blandade kyssar med små bett längs min midja, ned mot höften.

Jag svarade med ett lågt stön och la mig på rygg över tvättmaskinen samtidigt som Adam tog ett grepp om mina höfter och drog mig närmare kanten.
Mina ben låg på hans starka armar när han böjde sig ned och lät en våt tunga retsamt glida över min springa. Jag var fortfarande öm efter orgasmen i duschen och min klitta började pulsera när han återigen lät sin tunga omfamnas av mitt sköte, eggad av mina stön.

”Babe” mumlade jag.

Med ett hårt tag om hans hår började jag röra höfterna upp och ned mot hans ansikte. Jag kände hur orgasmen växte i mig när han sög tag om klittan och lät ett finger kittla min öppning precis till den gräns att jag försökte knipa fast om det men inte lyckades innan han drog ut det och började om på nytt. Lusten brann i mig och det tog inte lång tid innan mina lår började skaka runt hans axlar.
Jag stönade högt när orgasmen tog tag i mig.

Adam skrattade mörkt med läpparna vilandes mot mitt våta underliv medan min kropp lugnade ned sig.
Med fortfarande slutna ögonlock tog jag ett bestämt tag om hans huvud och drog upp honom mot mitt ansikte.
Jag kunde känna smaken av mig själv på hans läppar. Hungrigt kysste jag honom djupare och lät tungan leka med hans.

”Knulla mig", mumlade jag mot hans mun. "Jag vill att du knullar mig.”

Adam lät mig inte vänta, med ett grepp om sin hårda kuk förde han den mot min öppning och trängde in i mig. Våra stön blandades.

”Helvete vad skön du är.” sa han och tog ett fast grepp om mina höfter innan han började röra sig inuti mig med långsam takt.

Jag svarade med att stönandes trycka mig närmare hans kropp och möta hans djupa stötar.

”Jag kommer inte kunna hålla mig när du gör sådär.”

Retsamt knep jag hårt om hans kuk inuti mig. Hans blick var full av kåthet. Med allt snabbare takt fyllde han mig till bristningsgränsen gång på gång. Musklerna i hans starka överkropp spelade i halvmörkret och vi stönade ut våran njutning. Jag kände hans grepp om mig hårdna innan han plötsligt drog sig ur mig.

”Vad gör du?” Flämtade jag. ”Kom!”

Han tog min hand, hjälpte mig ned från tvättmaskinen och snurrade sedan runt på mig så att jag stod med ryggen mot honom, vänd mot spegeln. Mina ögon lyste och läpparna var svullna av allt kyssande.
Synen gjorde mig upphetsad. Tydligen hade den samma effekt på Adam. Utan förvarning smiskade han till mig hårt på höger skinka. Så hårt att jag ropade till av chock innan smärtan förvandlades till njutning. I spegeln kunde jag se honom flina nöjt medan han la en bestämd hand i svanken på mig och lät sin kuk fylla mig på nytt. Mina bröst rörde sig i takt med hans allt snabbare stötar.
Förtrollad av stunden tog han tag om mitt hår och höll det i ett fast grepp. I spegeln kunde jag se hur hans ansiktsuttryck ändrades och i samma stund kom han i en högljudd orgasm mot min axel.

Våra stön blandades med mjuka skratt där vi stod och andades ut efter den intensiva älskogen.
Adam kysste mig mjukt i nacken och viskade;
”Jag älskar dig”


Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.