Novell: En lek på fyra. - Miss L

Novell: En lek på fyra. - Miss L

Författare: Miss L.
Instagram: Miss L 🦋 (@miss.louice.pearls)

Vi går till en adress i min stad, det är vinter, det är halt och givetvis så halkar jag omkull. Vi ramlar in i en lägenhet skrattandes och tanken på att jag skulle ha hamnat på akuten med en väska utan plånbok men full med halsband, bojor och ögonbindel fick oss att skratta lite till...

Kanske var det just skrattet som fick alla att slappna av. Du satte på mig ögonbindeln innan jag ens hade fått av mig polotröjan, men jag har lärt mig älska den lilla rackarn och klädde av mig med en katts smidighet, hängde upp mina kläder en efter en på krokar med en självsäkerhet som kommer med en seendes ögon.

Så står jag där i en hall, i bara underkläder, ögonbindel och känner hur du tar upp mitt läder, lägger det runt min hals, knäpper spännet och kedjan känns så kall mot min ryggrad. 

Du leder mig i ett vardagsrum, du knäpper upp min bh, tar av mig trosorna och backar. Samtidigt tar både hon och jag ett steg fram, vi krockar, vi skrattar och jag plockar in henne i min sfär. 
Jag smeker hennes mjuka men fasta kropp, våra läppar söker och finner varandra, jag känner hur ni tysta tittar på oss när våra tungor möts under lite fnitter och medans vi kysser varandra så känner jag hur du tar det första fotot... 'knäpp'...

Min hand, mina fingrar smeker hennes höft, hennes midja, hennes bröst och leker med hennes redan styvna bröstvårta medans vi sakta kysser varandra.
Hungern trycker på men den dämpas av min längtan, jag vill njuta av stunden, av att ni, mina gentlemän, mina ulvar i fårakläder har lagt band på er, ger oss tid medans era ögon, eran lust följer alla våra rörelser och jag känner hur du tar det andra fotot... 'knäpp'...

Vi står där, vi smeker, vi kysser, jag slickar och våra tungor smeker sakta varandra, där i ett rum på en adress i min stad får min törst dricka och min längtan efter en kvinna stillas.

Jag känner hur du kommer fram, du smeker, jag hör hur din handflata landar på hennes stjärt, 'klatsch', hon stönar, det är dags och jag kliver ur min sfär tillsammans med dom ljuvliga, mjuka energierna, med alla mina färger och låter dom blandas med era, dom hårda, manliga och jag, hon, vi, sätter oss lydigt ner på knä, vi väntar, vi suger, vi slickar och vi din kuk suger tillsammans.
Så säger du plötsligt. - "Ställ er upp!"

Och vi reser oss upp, hon och jag. Hon tar min hand, jag ställer mig nära henne, lägger mina händer runt hennes midja, hon lägger sina runt min hals och våra läppar möts medans du tar våra kedjor och leder oss in till sängen. Där hon gränslar dig medans du slickar mig, trevande söker vi varandra igen, hennes hand greppar min nacke, mina händer finner hennes lår och våra munnar möts, kyssarna blandas med stön och så tas en bild till... 'knäpp'...

Vi lämnas ensamma en stund igen hon och jag, vi går in i våran bubbla, vi tar på min kropp, hennes kropp, våra munnar, våra tungor finner varandra, vi smeker, hon mitt lår, jag hennes rygg med energin, med känslan som bara finns i en kvinnas hand medans ni våra gentlemän, våra ulvar låter oss vara och jag känner hur du tar en bild till... 'knäpp'...

Så kommer du fram och jag känner hur du smeker mig lätt innan din hand, din arm dras bakåt och landar på min stjärt, 'klatsch', jag stönar och leken på tre, leken på fyra kan börja.

Där i ett rum lever vi ut våra fantasier, på en adress släpper vi kåtheten fri, i min stad kommer våran längtan ut och allt blandas med glädje, smekningar, stön och lättnaden känns så skön.
Vi skapar magi och minnen som får oss att le, våra ögon att glittra när vi blir gamla.

Åh, tiden står stilla för en stund....


Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.