Novell: Exet. - Mademoiselle M

Novell: Exet. - Mademoiselle M

 Författare: Mademoiselle M.

Vi sprang hand i hand genom regnet, skrattandes medan kläderna klibbade mot kroppen. Mitt hår låg slickat mot halsen och jag hade gåshud över hela kroppen. Hans lägenhet låg närmast, det hade inte varit någon tvekan om vart vi skulle bege oss när himlen öppnat sig över uteserveringen på caféet. Det hela hade utspelat sig som den perfekta scenen i en romantisk film. Gymnasie-paret som efter tio år hade råkat få syn på varandra i en ny stad och inte kunnat slita blicken ifrån varandra.

Det behövdes bara en endaste blick som mötte min för att vi skulle slänga oss i varandras famn. Andfådda efter språngmarschen möttes våra läppar i en längtande, het kyss. Hans händer om mitt huvud och hans kropp tryckt mot min. Bröstvårtorna stod styvt genom den tunna spetstyget i behån och bomullen i klänningen. Hungriga sökte vi efter mer. Jag kunde känna hur storleken på hans kuk växte mot mitt lår och hur hans bröstkorg darrade av upphetsning.
Med möda lyckades jag dra av honom tröjan så att jag kunde smeka hans breda ryggtavla. Utan tvekan hade hans kroppsomfång vuxit sedan vi senast setts. Musklerna spelade i de breda axlarna när han bestämt ledde mig några steg bakåt så att jag trycktes mot väggen.

Det var rå passion. Läppar och tunga lekte i ett virvel av krävande kyssar och händer smekte där de kom åt. Överdelen på min klänning föll ned och la sig om min midja, och han drog behån åt sidan innan han tog min ena bröstvårta i munnen. Ett njutningsfullt stön undslapp min hals och jag lutade huvudet bakåt mot väggen medan jag lät honom smaka, slicka, kyssa.

Pirret i min kropp blandades med vågen av begär. Jag ville ha honom, behövde känna honom i mig för att stilla mina lustar.

Snabbt knäppte jag upp knapparna i hans jeans, drog dem över hans rumpa och stoppade handen innanför hans kalsonger, omslöt allt det hårda. Han var varm och bultade.
Stönande mot min hals lät han mig sedan föra handen fram och tillbaka över hans kuk i ett fast grepp. Dropparna av försats lade sig i min hand och gav ett perfekt glid.
När jag mötte hans blick full av upphetsning vände han på mig, knöt upp bandet i min klänning och lät den falla på golvet runt mig innan hans händer sökte sig in under trosorna och till mitt våta inre. Hans fingrar gled in i mig som att de hörde hemma där och jag vred mig mot honom av njutning. Han hittade min klitoris och lät sina fingrar massera den innan han drog det våta tyget åt sidan och placerade sin händer på mina höfter. Våra stön blandades när han trängde in i mig.

Förblindad av begär började jag gunga höfterna mot honom, först långsamt och sedan snabbare. Jag ville känna honom djupt i mig, på gränsen till smärtsamt. Mina händer tog spjärn mot väggen och jag stod med huvudet på sidan så att jag kunde se honom i ögonvrån. Hans överkropp glänste och hans ansikte var fokuserat. Fascinerat kände jag hur hans kuk växte i mig för varje stöt och fick mig att spänna musklerna i underlivet innan han stönade djupt, drog sig ur mig och sprutade hårt över den blöta tröja han förut haft på sig.

Med tung andhämtning la han sina armar runt mig och lät mig kollapsa i hans famn. Han kysste min axel och mumlade tyst;
”Nästa gång gör vi det långsamt.”


Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.