Novell: Julafton hos grannen. - Juliusliife

Novell: Julafton hos grannen. - Juliusliife

Författare: Juliusliife

Listan med julmusik på spotify började plötsligt spela Mariah Careys - All I want for Christmas. Jag funderade på vad jag själv ville ha i julklapp nu när julafton började närma sig. Det är 25:e november nu. Det första jag tänkte på var ett helt nytt fiskespö inför 2022. Men det köper jag nog till mig själv. Jag firar varje julafton själv och då får man unna sig en julklapp, från mig till mig. 

Det andra jag tänkte på var henne. Hon. Hon bodde på våningen under mig och höjdpunkterna på dagarna var ju ändå dom där 30 sekunderna i hissen tillsammans på väg upp eller ner. Inte varje dag men 3-4 gånger i veckan om man hade tur.
Vanilj.. Det doftar hon varje gång. Så himla gott. Och singel var hon ju. Eller var hon det? Jag har ju sett henne en gång med en kille men jag är 99% säker på att det var hennes bror. Jag såg en viss likhet som jag helst inte vill tänka på just nu. 
Lite flörtigt har det ju ändå varit mellan oss. Blickarna har skickats fram och tillbaka. Komplimanger om varandras outfits osv. Hon kallar mig "Killen från våning 5". Ja, någon form av julklapp hade det varit. Jag tar med ett glas rött till skrivbordet och slår igång datorn. Ska man vara så charmig att man köper en julklapp till henne? Efter lite sökningar så hittar jag en hemsida som heter hetlek.se. Jag började småflina och förstod vad jag mitt snuskiga undermedvetna höll på planera. Jag hittade hur mycket som helst men till slut valde jag en produkt som heter "The Advent calendar for couples". 
Det här kan vara något. För det här behöver man ju vara två för. Då kommer hon behöva någon att kunna utnyttja julklappen med. Ja, vi kör på det här och så får vi hoppas på att hon inte blir arg eller är homosexuell. 

Tjejen från våningen under:

Nu känner jag mig helt slut och nu kan  äntligen somna. Min Wand-er Woman från hetlek.se är min  bästa vän i dagsläget. Men gud vad jag saknar någon som tar på mig. Kysser på mig och tränger sig in i mig. Men sånt har jag inte tid för. Förhållande tar upp för mycket tid och en så kallad KK har jag inte direkt haft tid att leta efter heller.  Men skulle jag vilja ha någon så är väl "Killen från våning 5" väl tillgänglig? Honom har jag ju ändå försökt visa att jag är intresserad av.
Varför nappade han inte när jag sa att det skulle bli ännu en tråkig hemmakväll? Har han någon flickvän som jag missat eller? Jag har ju kollat in honom på sociala medier och bortsett från bilder på slemmiga fiskar så tar han endast selfies, bilder på naturen eller bilder på vår fina stadsdel Bredäng. Han har ju alltid varit ensam när jag stött på honom.
Åh nej, han kanske trodde att min bror var min kille!
Eller så ogillar han kanske min parfym som doftar vanilj. Det skulle vara en logisk förklaring.
År efter år så har han ju varit ensam på julafton och så var det någon fest han hade på nyår. Han kanske är lika ensam som jag på julen kanske. Men jag måste ju ta steget snart. Han dyker ju upp i fantasin så fort jag börjar ta på mig själv...

Killen från våning 5:

Julafton. Jag har hennes julklapp här och en flaska rött. Nu väntar jag bara på det perfekta tillfället för att lämna julklappen, flaskan och den fina lappen där det står "God Jul önskar Killen från våning 5" utanför hennes dörr. Självklart fick kvinnan i butiken skriva på lappen. Själv skriver man ju som en kratta och vad hemskt det skulle vara om hon misstog våning 5 för våning 6 med min skrivstil.
Nej, detta skulle vara vattentät. Så noggrannhet är ytterst viktigt. Fel kille ska ju fan inte få all beröm.

Jag tittar ut från fönstret och ser hur fint dom gjort med julbelysningen nere i Bredängs Centrum. Det är lite mer folk där än vanligt men det beror väl på att snart stänger alla butiker.

Fan vad jag älskar den här platsen. Här har man vuxit upp och folk har kommit och gått. På tal om att gå. Där går ju hon. Rakt in på Ica. Har jag handlat tillräckligt många gånger med en kvinna i butik så kommer hon spendera ca  tio minuter där inne i butiken. Och det tar en minut för henne hem. Så jag får väl stå här tills jag ser att hon kommit ut från butiken. Då får jag springa ner en våning och lämna den utanför hennes dörr. Efter några minuter ser jag henne gå ut från butiken. Jag går ut från lägenheten med grejerna och tar trapporna snabbt ner och hennes ytterdörr var nära när man kom ut på hennes våning från trappuppgången. Jag ställer grejerna lite fint och inser att vinflaskan är kvar hemma. Jag springer mot hissen och tur som jag har är den på denna våning. Jag öppnar hissdörren och skickar upp hissen till våning 8. Nu köpte jag mig någon minut.
Jag springer upp och hämtar vinflaskan och ställer den vid hennes ytterdörr. Sedan springer jag tillbaka till min lägenhet, stänger dörren och tar ett djupt andetag. Jag tänker för mig själv att det är i stunder som dessa som jag uppskattar höghus. Nu får vi hoppas på det bästa. I värst fall så har jag faktiskt ett nytt fint fiskespö.
Vart fan ställde jag vinglaset?..

Tjejen från våningen under:

Vad sysslar jag med? Är jag dum i huvudet? Man gör väl inte sånt här som jag är på väg att göra?
Varför står jag inne på Ica på julafton och försöker lista ut vad för middag jag ska överraska Killen från våning 5 med. Jag kommer ju framstå som en läskig tjej.
Aja, nu står jag ändå här och vet inte vad jag ska ta. Han verkar vara en simpel kille som gillar lite allting. Då får det bli småplock. Lite prinskorvar, köttbullar, kycklingklubbor, chili cheese och mozarella sticks. Det blir bra så. Och en flaska rött köpte jag ju igår så allt är klart. Nu ska jag hem och byta om, fixa i ordning mig och samla mod till att gå hem till honom och knacka på. Jag går ut från Ica och mot porten. Jag trycker på hissknappen och väntar in hissen. När jag kommer upp på min våning ser jag att det ligger något utanför min dörr. Ser ut som något dokument inslaget i presentpapper med jultema. En flaska vin också! Och en lapp. Den får jag läsa inne i lägenheten. 

Jag läser lappen och ser att det kommer från Killen från våning 5! 

Jag öppnar julklappen  och ser att det är en adventskalender för par. Vilken smidig jävel han är. Och så en flaska rött.
Varför blir jag alldeles varm för? Är detta på riktigt? Hur länge har han haft intresse för mig?
Nu ska jag göra mig i ordning och gå över och knacka på. Det är väl precis det vi båda vill. Men ska detta gå så skippar jag vaniljparfymen för säkerhets skull. 
 

Killen från våning 5:

Nu har hon varit hemma en bra stund. Det kanske gick åt helvete? Och Gud vad pinsamt. Jag kommer ju aldrig kunna ta hissen igen. Varför tog jag inte lägenheten på våning två när jag skulle hit på visningarna?
Äsch, motion är väl alltid bra så något bra kommer väl ur detta.

Plötsligt ringer det på dörrklockan. 

Ja, det är hon. Det kan ju inte vara någon annan än hon. Det får inte vara någon annan än hon..

Jag öppnar dörren och där står hon. Så jävla vacker och så attraktiv. Väldigt blont hår som är utsläppt. Med röd munktröja med ljusblåa jeans. Fantastiskt, för jag är inte heller klädd för julafton. Svarta jeans med en enkel svart skjorta har jag. Det passar mitt svarta hår. Hon ler, så något måste gått rätt till.
Men jag känner att något saknas. Varför känner jag inte doften av vanilj?

"Hej Sofie! God Jul!" Säger jag.

"Hej Abbe, God Jul på dig med. Jag tänkte kolla om du har lust att äta middag hos mig. Jag är oftast själv på julafton så det hade varit kul med sällskap. Jag förstår om du har andra planer." Svarar hon. 


Jag tänker för mig själv att det är klart som fan hon vill ha sällskap med den julklappen hon fick. 


"Men oj vad kul! Jag är också ensam och har inga planer så jag gör dig jättegärna sällskap!" Svarar jag.

"Men då så, ses vi hos mig om 10 minuter?"

"Det gör vi!"

Hon går iväg och jag stänger dörren och börjar fundera på varför hon inte tackade för julklappen. Men det kanske kommer senare. 

Sofie - Tjejen från våningen under:

Omg omg omg! Han är här om 10 minuter och jag är så nervös. Allting är färdiglagat och står framme på bordet. I sovrummet har jag ställt allt i ordning om det skulle sluta lyckligt. En liten låda med sexleksaker. Jag har på mig röda underkläder, så lite jultema blev det ändå. Och han var ändå stilig i sina svarta jeans och svarta skjorta. Och hans guldbruna ögon.. Det är svårt att ha ögonkontakt med han länge. 

Abbe - Killen från våning 5:

Jag kommer att göra det. Jag kommer inte ens att skämmas. Jag kommer be henne sätta på vanilj parfymen. Det har varit en lång process det här och den där doften har spelat stor roll i allt detta.
Jag lämnar lägenheten och går ner en våning och knackar på. 

Efter middagen...

Dom sitter på soffan och pratar om allting och om hur god middagen blev samtidigt som bingolottos julspecial spelas på TV4. Hon frågar honom om han har fått några julklappar.

"Ja, jag köpte ett fiskespö till mig själv. Och sen så var jag ute efter doftljus med vaniljdoft men hittade inget. Jag älskar den doften." Svarar han med ett leende på läpparna.

"Hahaha så du har köpt julklappar till dig själv?" Svarade hon.

"Det är en liten tradition hos mig på julen." Svarar han. 

Hon sitter och tänker på hur hon failat när hon skippade vaniljparfymen. Men han är här.

Han sitter och hoppas att hon förstått vad han hintat med vanilj-kommentaren. 

"Du.. Julklappen jag fick av dig.. Man behöver ha en partner till den." Säger hon.

"Va? Behöver man det? Det visste jag verkligen inte." Svarar han med ett leende på läpparna. 

Dom båda börjar le och han ser hur röd om kinderna hon blivit och tycker att det matchar munktröjan hon har. 

Vilken jävel, han visste mycket väl att det behövs två för denna lek. Hon ursäktar sig och går till toan. 

Där inne så sätter hon på lite vaniljparfym. Sätter upp håret. Och tänker att hon kan smygstarta lite. Hon för sina fingrar ner till sitt kön och småpillar litegrann. Hon öppnar  ett av badrumsskåpen där hon har en stjärtplugg och glidmedel som hon för in i sin anal. 

Han sitter på soffan och tänker på hur han ändå lyckats med sin plan. Och samtidigt funderar han på att han  egentligen inte behövde en plan från första början. Hon hade ju redan planerat att överraska mig med middag innan hon fick julklappen ju? 

Han hinner känna sig besviken på sig själv i 10 sekunder men sen glömmer han bort allt. För nu kom hon ut från toan och hennes röda munktröja är borta. Likaså jeansen.
Röda spetstrosor och röd behå har hon. Och en väldigt genomskinlig vit morgonrock. Och uppsatt hår. Nu jävlar. Uppsatt hår är universalt språk för oralsex.
Vänta lite.. Känner jag doften av vanilj? 

Från vardagsrummet till sovrummet

Hon ser vilken positiv effekt hennes klädsel hade på honom. Hon går sakta och blygsamt fram till honom och sätter sig gränsle över honom. Hon börjar kyssa honom på halsen och nacken samtidigt som hon knäpper upp hans skjorta.. Hennes morgonrock är av och hon märkte det inte ens. Han börjar kyssa henne.. På halsen och nacken och tar av hennes behå för att kunna kyssa hennes bröst. 

Hon ger ifrån sig ett stön så fort hans läppar hamnar på bröstvårtan. Han kysser och biter försiktigt och sakta. Hans byxor måste av nu tänker hon.
Hon knäpper upp dom och drar av dom. Hans svarta boxers kan få vara på ett tag till tänker hon. Hon sätter sig på knä framför medans han sitter på soffan. Hon börjar kyssa honom på läpparna och överkroppen. När hon kommer nära hans penis kan hon redan känna hur hård han är. Hon blir alltmer kåtare. Men vill reta honom. Hon börjar kyssa på hans penis utanpå kalsongerna. Han börjar röra sig lite okontrollerat. Bra, tänker Sofie. Hon fortsätter kyssa och trycka sitt ansikte mot hans penis och han blir allt mer galen. Ta in den i munnen istället för att jävlas tänker han. 

Där åkte kalsongerna av och han känner hennes varma och mjuka läppar mot sin penis. Och hur hon tar in den i munnen. Och börjar sakta men ökar takten. Han lutar sig bakåt, blundar och njuter. Han känner hur hon tar tag hans högra hand och för den mot sitt huvud så han får ett bra grepp och kan själv bestämma vilken takt han vill ha. 

Hon står på golvet på alla fyra och har verkligen särat på benen. Han får en glimt av stjärtpluggen och blir ännu mer upphetsad än vad han redan är. Han ställer sig upp och guidar henne till sovrummet. Även fast dom är hos Sofie så vet Abbe vart allt ligger. Lägenheterna i höghuset är likadana. Det är bara spegelvänt i Sofies lägenhet.

Adventskalendern tas med till sovrummet. Han slänger ner henne i sängen och börjar kyssa henne mellan benen. Hon stönar och njuter. Fy satan hans tunga och läppar träffar rätt hela tiden.
Han för in två fingrar i henne och kör i lagom tempo. Hon börjar dra honom i håret. Hennes långa stön börjar bli kortare och mer inpå varandra. Och han känner hur hennes lår trycker hans huvud mer och mer. Hon är nära nu.. Hon fick en orgasm när hans lediga hand började smeka hennes högra bröst. Det gick inte hålla tillbaka, hon ville inte komma men nu gick det inte att hålla emot. Hon ger ifrån sig ett långt stön och han känner hur hon skakar. 

Han tar fram adventskalendern och öppnar en lucka på måfå.  Dom läser att dom ska köra minst 5 sexställningar. Spännande.
Han slänger adventskalendern åt sidan och lägger ner henne på mage. Han börjar kyssa henne. Från nacken ner till ryggen.

Och så hör han henne säga "Jag vill ha stjärtpluggen i en stund till innan du kommer in där."

Han svarar genom att stöna fram ett "okej." 

Medans hon  ligger på mage så särar han på hennes ben. Och eftersom hon gillar att retas så ska han retas tillbaka. Han för in toppen på penisen i henne och tar ut den.

Hon stönar till och säger "Din retsamma jävel.. "

Han ler och hon ler tillbaka. 

Han för in den igen, lite mer denna gång och tar ut den igen. Och fortsätter så tills Sofie nästan skriker. 

"Sluta retas! Jag kommer bli arg!" säger hon.

"Det leder bara till vildare sex så jag fortsätter retas." Svarar Abbe 

När han retats färdigt så börjar han köra långsamma men hårda stötar i henne. Hon njuter och han njuter också. Han tar tag i hennes hår med ena handen och hennes ena bröst med den andra. Och har ett bra grepp som uppskattas av henne. 

Hon puttar undan honom och låter han hamna på rygg. Innan hon börjar rida honom så sätter hon sig på hans ansikte och låter honom smaka på henne. Han tar tag om hennes skinkor med båda händerna och trycker henne hårdare mot ansiktet med en mjuk tempo. Hon stönar och stönar och sen sätter hon sig på och penisen tränger in djupt. Hon börjar rida honom och båda två stönar. Han har båda sina händer på hennes bröst. Hon börjar riva honom på överkroppen.
Hon kysser honom och biter hans underläpp. Han bits tillbaka. Han biter så hon slutar rida honom. Det är en skön smärta och han har hennes underläpp mellan tänderna och ber henne lägga sig på sidan. Han tar försiktigt ut stjärtpluggen och slänger iväg den. Vart den hamnar är inte hans bekymmer tänker han. Hon tar fram glidmedel från sin låda med sexleksaker.

Hon smörjer in sig lite och ger honom klartecken med blicken att det är okej att fortsätta. 

Dom ligger i skeden. Han smeker sitt ollon mot hennes anal innan han sakta för in den och hon stönar igen. Fast det låter annorlunda än dom stön hon gett ifrån sig innan. Hans rörelser börjar bli snabbare. Och stötarna mer intensiva. Hon för hans hand till sin klitoris och han börjar pilla. Hon börjar njuta ännu mer och hör Abbe säga  "Ska vi ta den dildon?".      

Han hade sett den och tänkte att hon kunde få ännu mer njutning. Hon tvekade inte och sträckte sig efter den. Den vibrerade också. Han för den mot hennes klitoris och den vibrerar fram en till orgasm. Och så för han in den i hennes vagina. Med hans penis i röven  och dildon i vaginan var njutningen otrolig.
Sofie gör en lätt rörelse och hamnar på honom så hon kan rida honom baklänges. Fast hon ville ha honom i röven. Så hon för in hans penis i röven och börjar rida honom baklänges. Hennes kropp, ryggen, höfterna och röven fick han att nästan explodera. Men nej nej. Det är en ställning kvar innan detta får ta slut.
Hon hoppar av och lägger sig på rygg. Han står vid sängkanten och för henne närmare sig. Tränger in sig i hennes vagina och håller henne stadigt med båda händerna runt hennes nacke och kör snabbare och hårdare än vad han gjort innan. Han tar ut den och för in den i hennes röv. Fortsätter så från röven till vaginan och hon får en till orgasm. Sofie ber honom att spruta på henne när han får sin orgasm. Han fortsätter köra och till slut drar han ut penisen och får orgasm på hennes mage och bröst. Hon stönar av det. Och hans stön är högre än vad hon hört innan. 

Han torkar av henne och dom båda ligger kvar i sängen efteråt. Det här var lyckat tänkte dom båda två. Innan dom somnar. 

Någon timme senare vaknar Sofie. Hon tänker vad dom gjorde och hur nice det var. Det pirrar till där nere. Hon vänder sig mot Abbe och väcker honom. Han vaknar och ser henne. Han ler och funderar på om han också har vinfläckar på läpparna, för det har hon. 

"Du?" Säger Sofie med en låg och behaglig ton.

"Ja?" svarar Abbe.

"Ska vi öppna en till lucka?" Säger hon. 

På mindre än två sekunder är han redan uppe ur sängen och letar efter kalendern. Han plockar upp den och öppnar en lucka på måfå. Han läser och tittar mot henne och börjar le. Och hon ler tillbaka. 


Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.